Bel mij:   06 815 280 10

Wat leuk dat je mijn site komt bezoeken.

Ik ben Paulien Plucker, 47 jaar en ben meer dan 24 jaar professioneel actief bezig met het vak fotografie. Toen onze 2 kinderen naar de basisschool gingen heb ik er voor gekozen om mijn fulltime baan op te zeggen bij een fotostudio waar ik meer dan 13 jaar met veel plezier heb gewerkt. Ik werk nu 2,5 dag als fotografe bij de Hanos, waar ik met veel plezier in de culinaire fotografie werk. Dit kan ik goed combineren met mij eigen bedrijf Pluckfotografie. Hoe heerlijk is het om je eigen tijd te kunnen indelen! Hier kan ik echt van genieten.

De laatste tijd merk ik, dat ik het superleuk vind om voor bedrijven te werken, om hun website op te “pimpen” met modere/recente foto’s van hun bedrijf. Of het nou om een sportschool of een werkplaats op de bouw gaat, hoe mooi om hier een goede reportage te maken.

Toch blijft mijn grootste passie om iemand….,jou zo te fotograferen zoals je bent!
Dat er uiteindelijk aan beide kanten een trots gevoel ontstaat….,
Jij blij met DE foto en ik trots dat ik deze heb mogen maken.

Het vastleggen van een bruidsreportage is zoiets intiems en als ik daar dan bij mag zijn, kan ik echt van genieten. Achteraf hoor ik vaak het bruidspaar zeggen “de fotosessie was één van de leukste momenten op onze dag”. (dit blijft een geweldig compliment).

Maar een grote groepsfoto op locatie en er dan voor zorgen dat iedereen er vrolijk op staat blijf ik een prachtige uitdaging vinden. Tja maar kindjes, baby’s, zwangeren, schoolfoto’s, zakelijke portretten, feesten of evenementen …,alles heeft zijn eigen charmes om te fotograferen. Kijk maar eens bij mijn portfolio…,

Tot snel,

Tel: 06 815 280 10

Met vriendelijke groetjes Paulien.

Optimaal in beeld

Huwelijk

Familie/kinderen

Bedrijf/profiel

Zwangerschap

Newborn